top of page
Ext Rear1_Cobb-2_edited.jpg
Cobb Residence - Interior_edited.jpg
team salt.png

The owners of this expansive property, located just a short walk from Main Street Breckenridge, have endeavored to craft an eclectic haven where family and friends can gather. This two-story residence seamlessly blends the charm of Old World architecture, the openness and materials associated with industrial design, and the energy-efficient practices of modern construction techniques. The house has been meticulously designed with two distinct volumes strategically positioned on the property to maximize panoramic views of Breckenridge Ski Resort while creating both interior and exterior spaces that are equally captivating.

Upon entering through the imposing Dutch entry door, one's immediate focus is drawn to the breathtaking vista through the expansive 20-foot wall of sliding glass. The living room showcases a magnificent wood-burning fireplace, paying homage to the owners' previous 16th-century home in Belgium. The kitchen features open shelving, a vibrant tile backsplash, and a generously sized custom table integrated into the nearly 70-square-foot island. As you make your way to the primary suite, complete with exposed beam work and a spacious walk-in shower, you'll encounter a well-placed craft room at the heart of the home, designed as a central hub for family activities.

The lower level of the residence offers an entertainment space featuring a sunken theater, two custom bars, a billiards table, and a wine room that proudly displays over a thousand bottles of wine. Additionally, the lower level includes a dedicated music room, an ADA-compliant bedroom conveniently located across from the elevator, a guest room, and a bunk room. This home boasts numerous other distinctive features, and you can explore them further at teamsalt.com through videos and additional content about this truly unique masterpiece.

4,643 sqft | 5 bdrms, 5 full & 2 HALF BATHS

VENDORS

Contractor
Team SALT Design Build
teamsalt.com

Architect
Team SALT Design Build
teamsalt.com


Interior Designer
A-Bradford Design
a-bradforddesign.com


Kitchen Cabinetry
Kitchenscapes
kitchenscapesinc.com

CONTACT

Team SALT Design Build
Nathan Glassman
teamsalt.com

DIRECTIONS

From Frisco, take Hwy. 9 into Breckenridge. At the second roundabout, take the second exit onto Main St. In 0.2 mile turn left onto N French St. In 0.3 mile turn left onto Wellington Rd. In 0.3 mile turn right onto N Gold Flake Terrace. In 0.2 mile the home will be on the right. MAP

SPONSORS

Accessible Systems •  Active Energies Solar •  Alpine Lumber •  Breckenridge Building Center •  Denver Glass Interiors •  Ferguson Enterprises •  Hood Landscaping •  Kitchenscapes •  Mountain High Appliance •  Prospect Stone •  Rocky Mountain Forest Products •  The Oxygen Company •  Vintage View •  Weather Shield Windows •  YK Stone Center

105 N GOLD FLAKE TERRACE

bottom of page